ADHoeDan

Welkom in mijn volle en chaotische brein

Pluizig Knuffelgevaar
Met de komst van Pomme en Peer kan deze pagina niet langer treurig leeg zijn. Dus hierbij stel ik de gehele kudde voor:

Poei (26-04-2020), de prachtige schildpad (Tortie) met bijbehorend gedrag (tortitude). Ik kan lezen en schrijven met haar, ik zie het direct als ze niet goed in haar zwart-rode vacht zit. Ze laat het duidelijk merken als ze het gekroel zat is, zonder waarschuwing zet ze gerust haar tanden of nagels in je vel. Ook is madam nog niet echt gecharmeerd van de nieuwste gezinsleden, al gaat het elke dag een heel klein beetje beter!

Poezel (26-04-2020), een prachtige rode dame die weet dat ze mooi is. Ook neemt ze elke dag even flink de tijd voor een knuffelsessie, dat dwingt ze gewoon af. Van vreemden houdt ze niet, ze kijkt letterlijk de kat uit de boom.

Peer (14-05-2022), struikrover en de enige heer in de kudde. Vanaf het prille begin weet hij hoe hij zich als een echte rode kater moet gedragen, hij is dus liever lui dan moe. Hij is mijn schaduw, als hij mij niet kan vinden dan gaat hij niet zoeken maar begint hij luid te miauwen.

Pomme (14-05-2022), opperstruikrover en een bijzondere cypers met een paar rode vlekjes. De eerste paar dagen in onze kudde waren angstaanjagend, maar het is helemaal goed gekomen! Inmiddels is ze een heerlijke knuffelkont die 's nachts het liefst dicht tegen mij aan ligt.

E-mailen
Instagram
LinkedIn