ADHoeDan

Welkom in mijn volle en chaotische brein

Wie is deze chaoot?

Afspraken zijn bijna onmogelijk om te maken
Diepe, doorgaans niet relevante gedachten
Halve nachten plafonddienst
Doe heel veel maar tegelijkertijd erg weinig

Ik sta eigenlijk altijd 'aan' en heb een echte IKEA Pax-kast in mijn hoofd; er staan 24/7 minstens 100 laatjes tegelijk open. Terwijl ik dit typ denk ik aan Geiten Yoga, mijn avondeten, of de Poekies al eten hebben gehad en zing mee met een nummer van The Weeknd. Over zingen gesproken, dat kan ik absoluut niet maar ik kan wel met minstens 6.000 nummers meezingen, alle songteksten zitten blijkbaar ook in 1 van die laatjes.

Eigenlijk vind ik het best lastig om te vertellen wie ik ben. Of nou ja, ik ben ADHD, ik heb het niet. Ik ben verder overal goed in, behalve daar waar ik niet goed in ben.

Ik wil best wel vertellen wie ik ben, waar ik woon en wie mijn hart heeft gestolen, maar ik heb  besloten om dat onderaan deze pagina even op te sommen in de zogenaamde 'personalia'. Wie deze chaoot namelijk is blijkt wel uit de bestaande (zie Linke Soep) en de toekomstige schrijfsels.

Heb je ondertussen een prangende vraag? Gebruik het contactformulier of stuur een mail naar tessa@adhoedan.nl

En zoals beloofd nog even de personalia:

Naam: Tessa van Elleswijk-Weggemans (26-09-1980)

Woonplaats: Ede

Getrouwd: Jep! Met Edwin

Werk: Adviseur Wonen & Woningcorporaties

Huisdieren: Poei, Poezel, Pomme en Peer

Verzameling: Converse All Stars en Lego

Favoriete luchtje: Un Jardin Sur La Lagune van Hermès

Mooiste boek allertijden: Rode sneeuw in december van Simone van der Vlugt

Fijnste kledingstukken: spijkerbroeken van Mac en mijn trenchcoat van Burberry

Eten: Waar moet ik beginnen? Shoarmaquiche, tacopizza, zelfgemaakte pastasaus (zonder tomaten), focaccia met olijven, gefrituurde sushi, zelfgemaakte loempia's, spekkoek... Krijg spontaan honger!

 

 

 

E-mailen
Instagram
LinkedIn