ADHoeDan

Welkom in mijn volle en chaotische brein

Vers van de pers!

5 december 2023
Statement: ik kan uitstekend autorijden en behoor tot een van de besten van het land, of misschien wel van de wereld. Ik maak geen grapje, integendeel, dit is bittere ernst. Het overgrote deel van autorijdend Nederland kan het namelijk niet. Echt niet? Nee, echt niet, zelfgebreide treurwilgen zijn het. Het lijkt immers zo makkelijk: je volgt rijlessen, doet examen en vervolgens mag je met het felbegeerde roze pasje de openbare weg op. Ik ben van mening dat voornoemd kutvolk echt nooit zelfstandig de weg op had mogen gaan. Hebben sommige automobilisten hun rijbewijs bij een pak cruesli gekregen? Zat het rijbewijs als een soort flippo in een zak chips? Hoe dan ook, ik vind wel wat van het rijgedrag op de weg en heb daar uiteraard wat over geschreven!

11 oktober 2023
Een jaar en 2 vakanties verder, tijd voor een update.
Het schrijven is voor mij al heel erg lang een uitlaatklep en het maakt mij weinig uit wie het leest, afgezien van enkele mensen die dicht bij mij staan.
Blijkbaar heb ik toch minimaal 1 volger en deze persoon heeft de moeite genomen om het contactformulier in te vullen en mij erop te wijzen dat mijn laatste Schrijfsel alweer een jaar geleden was. Een jaar! OMG… Ik werd wel even met neus op de feiten gedrukt en was wel pijnlijk, de boodschapper vermoed dat mijn site ook weer een impuls c.q. bevlieging is. We weten immers allemaal dat het leven van een ADHD’er onder andere vol zit met impulsieve acties, 1000 verschillende hobby’s en andere bevliegingen.
Het enige acceptabele excuus is dat mijn werk veel tijd opslokt. Dat is an sich niet erg want werk is ook een hobby en ik heb oprecht de leukste baan ter wereld! Voordat ik ga uitweiden over mijn werk is het inderdaad weer de hoogste tijd voor een Schrijfsel, dus bedankt voor de herinnering!
Oh ja, mocht je je vervelen en het leuk vinden om een review over mijn auto te lezen klik/tik gerust hier.


30 augustus 2022
Woei! De poezenpagina is gewijzigd in 'De Kudde' en ook is deze niet meer treurig leeg, ik heb alle gevederde vrienden voorgesteld!
Ook is er een pagina bij gekomen: Showtime! Dit naar aanleiding van De Grote Update, te vinden bij de Schrijfsels. Veel leespret!

15 augustus 2022
Eigenlijk wilde ik een update geven over zo ongeveer alles, terwijl ik dit typ bedenk ik dat het misschien ook wel leuk is om een uitgebreide update te plaatsen in Schrijfsels. Ik kom er op terug.


20 juni 2022

136 dagen/19,43 weken/4,53 maanden/0,38 jaar geleden: de laatste update. Bijna dagelijks denk ik: oh ja, even weer de site bijwerken en misschien ook weer 'even' een schrijfsel produceren. Het blijft er elke keer bij, tot vandaag.
De laatste stand van zaken in Huize van Elleswijk: verhuizen is gelukt, we hebben allebei een nieuwe baan (en zijn weer collega's) en heb weer eens een nieuwe hobby; Lego. Over dat laatste later/ooit meer. Een nieuw schrijfsel komt er ook aan! Ter bescherming van mijzelf ga ik niet beloven dat deze er vandaag/morgen/deze week op komt.

3 februari 2022
We gaan verhuizen van Amsterdam naar Ede en 1 maart a.s. gaat het al gebeuren. We weten het nu ongeveer een week, de huurovereenkomst is ook al getekend, en ik stiekem vind ik het maar gedoe. Of nou ja, stiekem... Ik steek niet onder stoelen of banken wat ik er van vind. Tuurlijk, de regeldingen (zoals inschrijving gemeente Ede) zijn zo goed als gedaan en ook is er een lijstje gemaakt zodat er dingen kunnen worden afgestreept. Daarnaast helpt het wel dat het grootste gedeelte van de inboedel bij het grof vuil wordt gezet, dat scheelt al een halve verhuiswagen.
Omdat we geen overlap hebben qua huur (uiteraard niet, gewoon alles in 1 dag willen doen...) zijn we wel zo slim geweest om een opslagbox te huren. Op die manier kunnen we de komende weken de al ingepakte dozen en andere spullen alvast daar neerzetten.
Verder is er teveel keus als het gaat om (laminaat)vloeren, om nog maar te zwijgen over de uitbreiding van de keuken. Lang leve IKEA, maar ook dat is gedoe, ik heb een haat-liefde verhouding met het woonwarenhuis. Wat zijn de afmetingen, welk werkblad wil ik? Wil ik lades of kastjes? Moet er een extra koelkast/diepvries komen? Inbouw of los? Iets met keuzestress...
Het is gewoon gedoe, het mag wel vast 2 maart zijn.

Wordt vervolgd

E-mailen
Instagram
LinkedIn